NOVÁ TVÁŘ PRO OBÝVACÍ POKOJ

Rodina žijící v řadovém domě na Zavadilce se rozhodla po úspěšné rekonstrukci kuchyně i pro úpravu svého obývacího pokoje s jídelnou, který byl zatím zařízen provizorním nábytkem. Hlavním požadavkem bylo do interiéru zakomponovat nový zděný krb, zachovat stávající jídelní stůl a židle a také oblíbená stropní svítidla. Rozhodli jsme se dispozici jen lehce upravit tak, aby jídelní stůl pojmul více stolujících. O to více jsme se zaměřili na návrh nábytku na míru. Místnost jsme vybavili dvěma nábytkovými stěnami a samostatnou knihovnou. Jedna ze stěn u kuchyně nahrazuje částečně spížní skříň a zároveň na druhém konci tvoří malý pracovní kout s výsuvným stolkem. Televizní stěna pak přímo navazuje na kryt topení, který zároveň tvoří sedací lavici u okna s výhledem do zahrady. Jako doplňkovou barvu místnosti jsme k jinak neutrálnímu teplému ladění zvolili tlumenou modrou, která působí uklidňujícím dojmem.

© Copyright 2022 Interiérová laboratoř | návrhy interiérů

Vytvořili v