MAXIMÁLNÍ BYT NA MINIMÁLNÍ PLOŠE

Zadáním projektu bylo vytvořit plnohodnotné bydlení pro maminku s dcerou, které se rozhodly pořídit byt v developerské řadové zástavbě na okraji Staré Boleslavi. Přestože byl byt developerem plánován pro tříčlennou rodinu, tak jeho původní dispozice tomu neodpovídala. Dispozici jsme proto upravili, a to ve všech místnostech. Úpravy s sebou nesly náročnější kooperační proces, ale jeho výsledek bude stát za to. V kuchyni spojené s obývacím pokojem se nám navzdory limitované ploše povedlo vytvořit prostornou ostrůvkovou linku, sezení pro 4 osoby i obývací pokoj s možností nocování návštěv. V interiéru jsme vsadili na kvalitní materiály, nadstandardní povrchy a precizní truhlářské provedení.

© Copyright 2022 Interiérová laboratoř | návrhy interiérů

Vytvořili v