ÚPRAVA NOVÉHO ZÁDVEŘÍ A CHODBY

Zadáním tohoto projektu byla lehká rekonstrukce a dokončení zádveří a chodby v relativně novém a vkusně zařízeném rodinném domě. Majitelům se okoukala stávající podlaha, kterou se rozhodli vyměnit za tmavší odstín, a zároveň zrekonstruovat nevyhovující zádveří. Chodba na ně působila nezařízeně, přáli si ji zútulnit a vytvořit reprezentativní prostor pro vítání návštěv. Rozhodli jsme se ponechat stávající vestavné skříně v taupe odstínu. V interiéru jsou použity dva druhy a odstíny voděodolných stěrek, a to jak na podlaze, tak na stěně. Příjemnou atmosféru do místnosti vnáší obklad z dřevěných lamel. Na přání majitelů jsme se při návrhu drželi pouze neutrálních barev, které se opakují v celém domě.

© Copyright 2022 Interiérová laboratoř | návrhy interiérů

Vytvořili v