REKONSTRUKCE V JEMNÝCH TÓNECH

Čtyřčlenná rodina se rozhodla pro rekonstrukci svého obývacího pokoje a předsíně zejména z praktických důvodů. Předsíň nedisponovala dostatečnými úložnými prostory a bylo těžké v ní udržovat pořádek. Obývací pokoj spojený s jídelnou a kuchyní pak neumožňoval pohodlné stolování většího počtu lidí, což rodině chybělo. Nejnáročnějším úkolem celého návrhu bylo sestavit funkční dispoziční řešení, které by v netradičně tvarované místnosti dovolilo vytvořit odpočinkovou zónu i prostorný jídelní kout, přitom ale zachovalo stávající kuchyni a dostatečně pohodlné průchody pro běžný chod domácnosti. Místnost je proto rozdělena do části stolovací, kde je umístěn velký na míru vyráběný jídelní stůl s možností rozšíření v případě návštěvy, a do části relaxační s pohovkou a úložnou televizní stěnou. Celý interiér je laděn do jemných pastelových tónů.

© Copyright 2021 Interiérová laboratoř | návrhy interiérů

Vytvořili v