OBÝVACÍ POKOJ SE SKRYTOU TELEVIZÍ

Na kraji malé vsi hned vedle lesa si mladá rodina postavila přízemní rodinný dům. Požádali mne o pomoc s interiérem hlavní obytné místnosti ve chvíli, kdy měli od kuchyňského studia již hotovou kuchyni, jídelní stůl v témže dekoru a z druhé ruky pořízenou prostornou sedací soupravu. Dominantou místnosti je velký akumulační krb s přikládáním z kotelny. Ten se také stal hlavním tématem, s nímž si rodina nevěděla rady. Kromě využití prostoru kolem krbu si majitelé přáli interiér sjednotit, navrhnout moderně, přitom však s odkazem na venkovské bydlení. Dalším požadavkem bylo vymyslet televizní stěnu tak, aby v místnosti na první pohled nepoutala pozornost a aby bylo možné televizi při běžném užívání skrýt. Rozhodla jsem se proto interiér navrhnout v jemné kombinaci dubu, přírodních materiálů a dekorů, které jsem doplnila o světle modré detaily. Nádherný krb jsme se rozhodli ponechat bílý a umístit vedle něho sedací lavici k nahřívání o stěnu krbu jako vzpomínku na venkovské pece.

© Copyright 2021 Interiérová laboratoř | návrhy interiérů

Vytvořili v