REDESIGN LOŽNICE

Po předchozí spolupráci na návrhu dětských pokojů pro jejich tři ratolesti nás rodiče oslovili, abychom vytvořili nové útočiště i pro ně. V ložnici si přáli zachovat poměrně novou šatní skříň a stávající oblíbenou postel. Do nevelkého prostoru jsme potřebovali zakomponovat koš na odkládání prádla, úložné komody, televizi a toaletní stolek, což nebylo zrovna jednoduché zadání. Přáním majitelů bylo do ložnice umístit také kytaru a němého sluhu. Šatní skříň jsme se proto rozhodli rozšířit o otevřený prostor na odkládání oblečení nahrazující sluhu, který také vhodně skryl komín procházející ložnicí. Součástí je i výsuvná stolička pro snazší dostupnost horních polic. Naproti posteli jsme umístili úložnou nábytkovou stěnu, jejíž součástí je i vysněný toaletní stolek. Sáhli jsme po jednoduché barevně-materiálové kombinaci, která vychází z dekoru podlahové krytiny a materiálů stávající skříně a postele. 

© Copyright 2021 Interiérová laboratoř | návrhy interiérů

Vytvořili v